Bio Cukier Trzcinowy Jasny 400 g
14,00 zł
Brutto
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
: 14,00 zł
Cukier trzcinowy definiuje się jako „cukier uzyskany z trzciny cukrowej". Trzcina cukrowa (z rodzaju Saccharum) odnosi się do kilku gatunków wysokich wieloletnich traw. Rośliny trzciny cukrowej mają włókniste łodygi bogate w sacharozę (cukier). Pochodzą z tropikalnych regionów Azji Południowo-Wschodniej i Nowej Gwinei, chociaż obecnie są szeroko uprawiane na całym świecie w ciepłym, umiarkowanym klimacie.
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Bio Cukier Trzcinowy Jasny
Cukier trzcinowy definiuje się jako „cukier uzyskany z trzciny cukrowej". Trzcina cukrowa (z rodzaju Saccharum) odnosi się do kilku gatunków wysokich wieloletnich traw. Rośliny trzciny cukrowej mają włókniste łodygi bogate w sacharozę (cukier). Pochodzą z tropikalnych regionów Azji Południowo-Wschodniej i Nowej Gwinei, chociaż obecnie są szeroko uprawiane na całym świecie w ciepłym, umiarkowanym klimacie. Kraj pochodzenia: KolumbiaSposób przygotowania
W jaki sposób mogę spożywać Bio Cukier Trzcinowy od Diet-Food? Organiczny cukier trzcinowy może być używany do każdego rodzaju wypieków, pogłębia smak, jest doskonały do deserów oraz jako ekwiwalent dla białego cukru.Skład i informacja alergiczna
Składniki:- 100% organiczny cukier trzcinowy jasny
- Produkt może zawierać soję, pszenicę oraz gluten
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze w 100 g:- wartość energetyczna 1657 kJ / 396 kcal
- tłuszcz 0 g w tym nasycone 0 g
- węglowodany 99 g w tym cukry 99 g
- błonnik 0 g
- białko 0 g
- sól 0 g
5901549275841
12 Przedmioty
Specyficzne kody
- EAN13
- 5901549275841